Valencia CF16 diciembre 2021

CRÒNICA | El Valencia CF s'imposa al CD Arenteiro i estarà en els deciseisavos de la Copa del Rei (1-3)

Yunus Musah, Hugo Guillamón i Manu Vallejo, autors dels gols valencianistes

Victòria del Valencia CF davant el CD Arenteiro en un partit que no es va encarrilar fins al minut 99’ i gràcies al gol d'Hugo Guillamón (1-2), que desfeia l'empat que havia conduït la trobada fins a la pròrroga sense resoldre's. Yunus Musah va marcar el primer i en els últims minuts de la pròrroga Manu Vallejo va tancar el partit anotant el 1-3 definitiu. Després d'aquesta nova victòria, la quarta consecutiva, l'equip estarà en el sorteig dels setzens de final de Copa del Rei, que se celebrarà aquest divendres a les 12.30 hores.

Trenta segons va ser exactament el que va tardar el Valencia CF a avançar-se a O Carballiño. El futbolista nascut en el Bronx va aprofitar la primera jugada de taque del Valencia CF per a traure l'esperó a relluir i va reblar al fons de la xarxa. Sense donar opció al CD Arenteiro per a ensenyar les seues cartes, es posava per davant el Valencia CF, que va saltar a la gespa amb un equip molt recognoscible per a evitar sorpreses desagradables.

No obstant això, la injecció emocional dels locals davant la primera visita d'un equip de LaLiga a l'Estadi Municipal Do Espiñedo, va servir per a tornar a empatar la trobada en el 8’ per mediació de Joni, que va caçar un passe a l'esquena de la defensa valencianista i va resoldre amb un tret creuat davant el qual res va poder fer Jaume Domènech.

Inici trepidant en els primers minuts de la segona eliminatòria de Copa del Rei. Amb el 1-1, l'equip local se sentiria més còmode i va trobar el seu lloc en la trobada en una fase en la qual va generar un cert perill, no obstant això, més enllà d'aquesta fase, el domini va ser altern durant una primera meitat en la qual l'àrbitre no va assenyalar un possible penal sobre Marcos André, que va ser derrocat dins de l'àrea rival en una acció aparentment clara.
L'equip no el va tindre res fàcil per a guanyar al CD Arenteiro, que va plantejar un partit molt seriós. En els minuts finals va haver-hi ocasions per a tots dos equips, però la trobada marxaria a la pròrroga. Va haver de lluitar fins al final el Valencia CF per a aconseguir-lo, però en el 99’,

Hugo Guillamón va anotar el segon calcant, curiosament, l'acció del primer gol, enviant una pilota morta en l'àrea xicoteta amb l'esperó. Manu Vallejo va rematar la trobada (1-3) amb un mà a mà en els últims instants de la trobada.

Fitxa tècnic

1. CD ARENTEIRO: Iago, Ger, Portela, Vitra (Rubén Arce, 104’), Eimil, Naveira (Joseca, 90’), Renan, Álex Fernández, Sylla, Adrián Cruz (Marquitos, 109’) y Joni (Adrián Castro, 53’)

3. VALENCIA CF: Jaume Domènech, Foulquier (Piccini, 68’), César Tarrega, Diakhaby, Gayà, Wass (Manu Vallejo, 103’), Racic (Hugo Guillamón, 60’), Yunus Musah (Jason, 87), Cheryshev (Carlos Soler, 60’), Maxi Gómez (Hélder Costa, 87’) y Marcos André.

GOLS: 0-1 Yunus Musah, 1’; 1-1 Joni, 8’; 1-2 Hugo Guillamón, 99’; 1-3 Manu Vallejo, 114’.